Selectează o Pagină

Contact Chroot Game Servers

Cine suntem

Chroot Network SRL este o companie IT ce oferă servicii profesionale, având ca principal domeniu de activitate dezvoltarea și implementarea de soluții software avansate integrate atât pentru companiile private, cât și pentru agențiile guvernamentale. Chroot Network SRL este membru activ în ANISP (Asociația Națională a Internet Service Providerilor), RoNIX (Romanian Internet eXchange) dar și membru RIPE NCC (Réseaux IP Européens Network Coordination Centre). Una din principalele caracteristici ale companiei noastre este reprezentată de spiritul de inovație și ingeniozitatea ce ne caracterizează munca. Surclasarea concurenței și anticiparea necesităților clienților prin reacții prompte, împreună cu responsabilitatea si stilul nostru de lucru; toate acestea conduc la dezvoltarea armonioasă pe termen lung a parteneriatelor chroot.ro . În cadrul echipei Chroot punem clientul pe primul plan, sporind satisfacția și încrederea în serviciile noastre prin pachetele complete oferite și atenția la detalii, astfel răspunzând prompt la nevoile nerostite ale clientului. O echipă experimentată este întotdeauna la dispoziția clientului. Specialiștii Chroot Networks SRL acoperă o gamă largă de abilități de consultanță profesională, de la administrare avansată la realizarea de software dedicat sub cele mai importante platforme de dezvoltare disponibile astăzi.

Dacă aveţi nelămuriri sau întrebări privind serviciile noastre de gazduire servere de jocuri, ne puteţi contacta folosind formularul de mai jos.

Toate câmpurile de mai jos sunt obligatorii pentru a vă putea răspunde. Dacă nu doriți furnizarea acestor date, contactați-ne telefonic.

Formular de contact:

9 + 9 =

Serviciile oferite

Sisteme Software Integrate (ISS) – Sisteme software „Business Critical” complete, proiectate pentru guvern, instituții și companii private. Baze de date centralizate și interfețe pentru toate departamentele, precum și sisteme de management al documentelor ce permit o comunicare eficientă precum și partajarea rezultatelor de către mai mulți utilizatori simultan. Cele mai recente tehnologii de dezvoltare, cum ar fi PHP și Java asigură calitatea de netăgăduit a soluțiilor Chroot. Sisteme pentru Software Online (OSS) – Aplicații profesionale web-based, de la aplicații de web-siteuri de bază la arhitecturi complexe de baze de date, soluții avansate de management al documentelor online și motoare web-based. Conceput special pentru afacerile online, OSS acopera cele mai fiabile aplicatii web – based si chiar si pe cele de tipul „Business Critical”. Suntem acum în măsură să mutam în mediul online în mod eficient business-uri întregi folosind cele mai bune tehnologii disponibile în acest moment, cum ar fi PostgreSQL, PHP, Java și multe altele. Consultanță în domeniul Software – Alfa și Omega tuturor proiectelor. Consultanță privind software-ul si solutii complet adaptate necesităților și problemelor fiecarui client. Acestea variaza de la hardware-ul de bază și crearea unei rețele la sisteme informaționale complexe, acoperind astfel garanția contractuală, precum și suportul after-completion. Software-ul personalizat – Inovatia face parte din viziunea echipei Chroot. Gasiti aici un departament specializat la dispozitia dumneavoastra, pentru punerea in practica a celor mai neobișnuite cerințe de software personalizat; de la managementul de bază al documentelor la matematică sau soluții grafice complexe. Este un răspuns profesionist pentru software perfect adaptat cererilor dumneavoastra. Software-ul Open Source – Ce este un programator în ziua de astăzi, dacă el sau ea (pentru ca sunt destule cazuri, nu ?) nu ia parte la open sourceing-ul comunității?! Cream software serios pentru o comunitate serioasă! Furnizor de Servicii Internet (ISP) – Aceasta este cireașa de pe tort. Poți începe propria afacere si te vei face auzit in mediul online deoarece iti punem la dispozitie echipamente de ultimă oră, rețelistică avansată, acces la internet, un design adecvat s.a.m.d. Web Hosting – Conturile predefinite de hosting sunt perfecte atât pentru cei care dețin deja un site și își construiesc prezența online, cât și pentru companiile mari care au nevoie de toate facilitățile chroot.ro. Administrarea conturilor de hosting se realizează online, prin intermediul panoului de control al clientului. Suport tehnic asigurat de către specialiștii noștri pentru toate pachetele de hosting. Alocare de resurse IP – Cu noi puteți înregistra adrese IP IPv6, adrese IP IPv4 (alocate doar în cadrul Chroot) dar și număr AS (Autonomous System).

vizitează-ne pe

 

facebook

Chroot - gazduire servere game

Chroot Network SRL

Sediul Social:
Str. Liviu Rebreanu, nr. 46-58, Sc. H, Et. 6, Ap. 66, Sector 3, Cod postal 031793, Bucureşti Telefon: 0731CHROOT 0731247668 CUI: RO21052851
Registrul Comerţului: J40/2745/2007
Cont: RO22 INGB 5551 9999 0054 1063
Banca: ING Bank

Operator de Date cu Caracter Personal: 18185/17.11.2010