Selectează o Pagină

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii privind site-ul si serviciul de gazduire servere de jocuri la Chroot Networks SRL. 1.Website-ul games.chroot.ro Utilizând şi/sau vizitând acest website acceptaţi automat termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.
Termenii şi condiţiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale video, informaţii sau alte materiale şi servicii pe site. Acest site poate conţine linkuri spre alte  site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Chroot Networls SRL si pentru care nu ne asumăm responsabilitatea referitor la conţinutul acestora, politica sau practicile utilizate. Utilizand acest site acceptati implicit sa exonerati de raspundere Chroot Networks SRL in conditiile prezentate. 2. Accesul pe website Conditii de accesare a site-ului si serviciului: – site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial; – nu veţi copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obţine în prealabil o autorizaţie scrisă de la administratorul site-ului; – nu veţi altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat; – veţi respecta termenii şi condiţiile acestui site. 3. Obligatii Chroot Networls SRL se obliga: – sa asigure pe serverele sale o sesiune de joc aleasa de dumneavoastra; – sa puna la dispozitie numarul de sloturi alese pentru sectiunea de joc aleasa; – sa aloce un IP pentru acea sectiune de joc; – sa asigure acces la internet pentru sectiunea de joc aleasa; – sa ofere membrului accesul la panoul de control al sectiunii de joc daca s-a ales aceasta optiune. 4. Drepturile proprietăţii intelectuale Conţinutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informaţional şi pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat cu alte scopuri şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de  proprietate.
Sunteţi de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terţe părţi, în interes comercial.
Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia. 5. Declaraţie de garanţie Sunteţi de acord ca prin utilizarea siteului nostru să vă asumaţi orice risc. 
In măsura permisă de lege, Chroot Netwoks SRL declară toate garanţiile, exprese sau implicite, în legătură cu websiteul şi folosinţa dvs a acestuia. Nu oferim nici o garanţie si nu suntem raspunzatori vizavi de acurateţea sau de cat de complet este conţinutul acestui site sau conţinutul altor siteuri legate de acest site şi nu-şi asumă nici o responsabilitate pentru: – erori, greşeli, sau lipsă de acurateţe a conţinutului; –  vătămare corporală sau a proprietăţii, de orice natură, rezultand prin accesul dvs la siteul şi serviciile noastre; – orice acces neautorizat sau folosinţa serverelor noastre securizate şi/sau orice şi toate date personale şi/sau informaţii financiare stocate în acesta; – orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau către siteul nostru; – orice erori, viruşi, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terţă şi/sau orice erori sau omisiuni în orice conţinut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apărută ca rezultat al folosinţei oricărui conţinut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin siteul games.chroot.ro. Chroot Networks SRL nu garantează şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terţă prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate, şi nu vaom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacţii dintre dvs şi o parte terţă oferitoare de produse sau servicii. 6. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare Prin acceptarea prezentelor conditii afirmaţi fie că aveţi peste 18 ani, sau sunteti  minor capacitate de exercitiu restransa si aveţi consimţămantul părintelui sau tutorelui legal şi sunteţi în măsură şi competent să intelegeti termenii, condiţiile, obligaţiile afirmaţiile reprezentările şi garanţiile stabilite mai sus şi să-i respectaţi. În orice caz, susţineţi că aveţi peste 14 ani, deoarece siteul games.chroot.ro nu se adresează copiilor sub 14 ani. Dacă sunteţi sub varsta de 14 ani vă rugăm să nu folosiţi siteul. Mai multe despre Termenii si Conditiile de Utilizare ale serviciului.